DE MINI-CAMPING

Onze camping ligt op slechts 100 meter van de staatsbossen en ligt centraal in Drenthe. Naast de camping hebben wij een akkerbouwbedrijf, dat volop in bedrijf is. U kunt bij ons genieten van de rust en de natuur en het agrarisch leven bewonderen. In de nabijgelegen bossen kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. U hoort de vogeltjes fluiten en als u geluk heeft, staat u oog in oog met een ree!

Op onze camping vindt u schoon en modern sanitair. Dit bestaat uit een damesafdeling (met twee wc’s, twee wastafels en een warme douche), een herenafdeling (met twee wc’s, een urinioir en twee wastafels) en een aparte doucheafdeling. Voorts beschikken wij over een afwasgelegenheid, een stortplaats voor uw chemisch toilet een wasmachine en een centrifuge en een camper servicepunt.

Camping “De Hogebomen” beschikt ook over 8 privé sanitair units met toilet, wastafel en douche staan op een centrale plaats achter de boerderij. U kunt dit privé sanitair apart reserveren indien beschikbaar.

Op onze camping kunt u een keuze maken uit vier mogelijke velden. De plaatsen zijn grotendeels voorzien van een strook kunstgras, waarop u uw voortent kunt zetten. We hebben een groot middenveld, met 10 plaatsen. Dit veld is omrand door bossen. Ook vindt u hier een fietsenstalling, met ruimte voor ongeveer 10 fietsen met oplaadpunt. Aan de buitenrand, met een mooi weids uitzicht, hebben we 6 plaatsen. Aan de zuidkant van het grote veld hebben we nog eens 7 plaatsen. Aan de voorzijde van onze boerderij hebben we een kleiner veld met 4 plaatsen, ideaal voor kleinere groepen en families. Aan de achterkant van de boerderij plaatsen met uitzicht op het bos. Met ons camper service punt zijn campers ook van harte welkom.

De velden zijn voorzien van water tappunten. Alle plaatsen hebben electra-aansluiting van 10 ampere. Campers zijn van harte welkom. De camping beschikt over mooie harde sta plekken. Bij ons kunt u uw huisdier, mits aangelijnd, gewoon meenemen. Het losloopgebied in de nabijgelegen bossen is ideaal om honden uit te laten.

Camping “De Hogebomen” heeft ook de mogelijkheid tot het overnachten van paarden. Er is een weiland aanwezig.

Invriezen van koelelementen is mogelijk. De auto kunt u parkeren op het parkeerterrein, vlak naast het grote veld. De camping is uitgerust met draadloos Internet (wifi). Wij in het bezit van een AED, is op de camping aanwezig.

Op de aankomstdag bent u van harte welkom vanaf 13.00 uur.
Voor 12.00 uur verlaat u de plaats op uw vertrekdag.

Reserveren: